unknownR 2011.10.02. 14:01

Vélemények.

Létezik valójában jó és rossz ? Akármelyik ismerősömre gondolok, jó és rosszat kapok ömlesztve, olyan emberektől, akikről szintén jót és rosszat is hallok .... Ki lehet jelenteni egy emberről, hogy ő rossz, gonosz, és értéktelen ? Több száz ismerőse lehet, aki megveti, és elítéli, de csak egy van, aki tudja, hogy mit rejt a mellkasában, hisz lát benne fantáziát, vagy talán ismeri a múltjának egy darabját, egy olyan képfoszlányt, ahol ő menti meg a királylányt, nem pedig ő tesz keresztbe egy másik hősnek .... Ugyanez persze fordítva is igaz, gondoljunk csak arra a hidegvérű, jól öltözött sorozatgyilkosra, akitől minden nő olvad, és minden férfi félszegen tekint rá, anélkül, hogy látták más vérét a kezéhez tapadnia.  Az egész világ nem tényeken alapszik, csak véleményeken, amiket dogmásított egy nagy közösség, amibe talán az egész világ beletartozik ?! Ha csak egy ember, egy lány/fiú lesz, akinek tetszik a blog, már megéri órákon át a plafonon kutatni a sorokat, Megéri megosztani ezeket, hiszen adok valamit számotokra, Ami ebben a folyamatosan változó világban talán érték. Persze kinek mennyi ... :)

Ha Joker (a batman filmekből) csak bosszút akar állni azért, mert a főhős elvette az életét azzal, hogy Ő tette ilyenné, amilyen... akkor nevezhetjük-e jogosnak a bosszút ? Tehát a gonosz csak egy elkeseredett hős lesz, a sorsából való kiút nélkül ?! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ownphilo.blog.hu/api/trackback/id/tr643271893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása